Elismerés

2022.03.10. 09:00

Harangozó Bertalan elkötelezett munkájáért kapott kitüntetést

A Honvédelmi Minisztérium a társadalmi szervezetek képviselőinek tartott ünnepséget nemzeti ünnepünk és a magyar sajtó napja, március 15-e alkalmából szerdán a Stefánia Palota-Honvéd Kulturális Központban, ahol elismeréseket is átadtak.

vaol.hu

Harangozó Bertalan kormánymegbízottnak Zsiga Tamás dandártábornok gratulál

Forrás: Honvedelem.hu

A kitüntetettek között van Harangozó Bertalan Vas megyei kormánymegbízott. Az ünnepségen Zsiga Tamás dandártábornok, a Honvédelmi Minisztérium Magyar Honvédséggel való kapcsolattartásért felelős államtitkári főtanácsosa mondott beszédet, ő adta át az ünnep alkalmából a honvédelmi miniszter által adományozott elismeréseket is. 

 

Harangozó Bertalan Vas megyei kormánymegbízott – aki 2011. január elsejétől áll a kormányhivatal élén, 2012. január 1-jétől a Vas Megyei Védelmi Bizottság elnöke, az ő irányításával alakultak meg a helyi védelmi bizottságok – egy évtizedes megyei védelmi bizottsági elnöki szolgálatáért, a honvédelem ügyéért végzett elkötelezett munkájáért vehette át a Honvédelemért Kitüntető Cím Babérkoszorúval ékesített fokozata kitüntetést. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában