Ne sodródjunk bele a háborúba

2022.03.30. 07:00

Hidvéghi Balázs Szombathelyen: Hazánk békéje a tét

Vas megyébe látogatott Hidvéghi Balázs, az Európai Parlament képviselője kedden. A kormánypárti politikus részt vett a mozgósításban, lapunknak pedig arról beszélt: sokkal nagyobb az idei országgyűlési választások tétje, mint azt korábban gondoltuk.

VN

Dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő, parlamenti alelnök fogadta Hidvéghi Balázst, az Európai Parlament képviselőjét

Forrás: Cseh Gábor

 Dr. Hende Csaba parlamenti alelnök, Szombathely és térségének országgyűlési képviselője fogadta tegnap délelőtt a vasi megyeszékhelyen Hidvéghi Balázst, akinek megköszönte a támogatást, majd úgy fogalmazott: ő az európai parlamenti delegáció egyik legbefolyásosabb tagja, és minden segítség jól jön ezekben a napokban. 

 

– A választás tétje óriási. A legfontosabb, hogy megőrizzük Magyarország békéjét és biztonságát, hogy olyan növekvő és erősödő pályán tarthassuk hazánkat, amilyet az elmúlt 12 évben láttunk – mondta lapunknak Hidvéghi Balázs. Hozzátette: a magyarok érdeke az, hogy segítsünk a rászorulóknak, de ne sodródjunk bele a háborúba. 

 

– A baloldal felelőtlen és alkalmatlan, ha ők kerülnének hatalomra, Magyarország belekeveredne – akár katonailag is – ebbe a konfliktusba, ezt el kell kerülni. Ha a baloldal jutna hatalomra, Magyarország energiabiztonsága is veszélybe kerülne, hiszen ők el akarják zárni az orosz gázcsapokat, le akarják állítani a beruházásokat, a paksi bővítést, és mindenben kiszolgáltatnák Magyarországot egy bizonytalan, veszélyes helyzetnek – húzta alá.

 

 A politikus emlékeztetett: Gyurcsány Ferenc és emberei csődbe vitték az országot, a magas adók és a csökkenő bérek időszaka volt az, nem szabad megengedni, hogy ez még egyszer megtörténhessen. A gyermekvédelmi népszavazással kapcsolatban megjegyezte: Nyugat-Európában már számos példáját látni az agresszív genderpropagandának. Magyarország időben lépett, ezért is kell négy nemmel szavazni vasárnap. – Nagy a tét, sokkal nagyobb, mint korábban gondoltuk. Mindenkinek a jelenlétére, támogatására, szavazatára szükség van. Azt kérem mindenkitől Vas megyében is, hogy támogassa a Fidesz–KDNP listáját és helyi képviselőit – hangsúlyozta. 

 

Kora délután Sárvárra látogatott Hidvéghi Balázs. 

 

Ágh Péter, Észak-Vas megye országgyűlési képviselője szintén megköszönte az Európai Parlament képviselőjének a figyelmet. Majd így folytatta: – Nem közvélemény-kutatást, hanem választást kell nyerni. A szimpátia nem elég, csak a leadott szavazat számít. Mindenkire számítunk vasárnap, védjük meg együtt hazánk béké jét! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában