Összefogás

2022.03.15. 09:07

Így vonult Vas megye és Szombathely a Békemeneten - fotó

vaol.hu

Forrás: Hende Csaba közösségi oldala

Hihetetlen, hogy milyen sokan vagyunk! Most az a dolgunk, hogy április 3-án is mind ott legyünk, és vigyünk magunkkal még egy embert! - tette közzé Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője a közösségi oldalán.

 

 

Előzmény:

 

Március 15.  Békemenet. A háborúval szemben és Magyarországért. Észak-Vas megyéből is több településről indultak csoportok. Talpra magyar, hí a haza! - olvasható Ágh Péter közösségi oldalán.

 

Együtt dobban a szívünk! Kőszeg és Répcelak együtt utazik. Találkozzunk Budapesten, a Békemeneten! - tette közzé Básty Béla, Kőszeg polgármestere.

 

 

Indulunk! Találkozunk a Békemeneten - osztotta meg közösségi oldalán Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője.

 

 

Kövesse nálunk élőben a Békemenetet!

 

Az idei Békemenet fő szlogenje a „No war, Békemenet!", amelynek lényege, hogy a háborúra nemet mondunk, és mint minden háború esetén, most is mindent a békének kell felülírnia - nyilatkozta korábban Csizmadia László, a menetet szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke.

 

A Békemenet résztvevői március 15-én 12 órától gyülekeznek a budapesti Császár-Komjádi Sportuszoda melletti Elvis Presley téren, majd a Margit hídon át, a Szent István körúton és az Alkotmány utcán végigvonulva jutnak el a Parlamenthez a Kossuth Lajos térre, ahol csatlakoznak az állami ünnepséghez, ahol Orbán Viktor miniszterelnök mond ünnepi beszédet.

 

A Békemenet közvetítése ITT érhető el >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában