Kulturális est

2022.03.17. 07:00

Lehetett mit ünnepelni - Zenés est a felújított nárai kultúrházban

Dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő, az országgyűlés alelnöke is részt vett és felszólalt azon a zenés kulturális esten, melyet a felújított művelődési házban rendeztek.

Gyöngyössy Péter

Hende Csaba és Németh Tamás köszöntötte a közönséget

Forrás: Cseh Gábor

A helyi és környékbeli művészeti csoportok műsora után az est sztárvendége, Wolf Kati és zenekara adott akusztikus koncertet. A Magyar Művészeti Innovációs Központ (MMIK) szombathelyi csapatának köszönhetően vidám zenés kulturális estet szerveztek Náraiban a művelődési házban. Németh Tamás polgármester köszöntőjében elmondta, hogy van mit ünnepelni Náraiban, mert az elmúlt két évben félmilliárd forint értékben valósultak meg fejlesztések kormányzati támogatásból. 

 

Dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő, aki személyesen is kötődik Náraihoz, az orosz–ukrán válságra utalva kifejtette: – Egyetlen törekvésünk, hogy kimaradjunk ebből a háborúból és ne engedjük magunkat belerángatni. Gondoljunk egy pillanatra az apa, a férj, a fiú nélkül idemenekült asszonyokra, lányokra, gondoljunk az otthon maradottakra, gondoljunk egy pillanatra azokra fiatalemberekre, akik a két egymásnak feszülő hatalom katonáiként most rettegve, fohászkodva, imádkozva néznek farkasszemet a másik fél puskacsövével – fogalmazott Hende Csaba. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában