Körmend a házigazda

2022.03.30. 15:00

Pálinkák országos versenyének ad otthont idén Körmend

Sajtónyilvános eseményen írt alá szándéknyilatkozatot kedden Körmenden Bebes István polgármester és Mihályi László, a Pálinka Nemzeti Tanács elnöke arról, hogy Körmenden rendezik meg a IX. Országos Pálinka- és Törkölypálinka-versenyt 2022-ben. Ez a legrangosabb szakmai megmérettetés az országban.

Markó Petra

Bebes István és Mihályi László az aláírás után

Forrás: Szendi Péter

A tervek szerint május 23-a és 27-e között rendezhetjük meg a pálinkamustrát – mondta Bebes István. – Bízunk benne, hogy méltó házigazdái leszünk az eseménynek – fogalmazott. Arról már Mihályi László, a Pálinka Nemzeti Tanács elnöke beszélt, hogy Kecel, Budapest, Esztergom, Komárom, Miskolc, Sümeg és Nyíregyháza után érkeztek most ide a nyugati végére az országnak. Megköszönte a körmendi lehetőséget, és előrevetítette: Körmend több pontján is megjelennek majd. Hamarosan eldől az is, hogy kik lesznek a verseny bírái Körmenden. Várják a Vas megyei kereskedelmi főzdék jelentkezését is: április 22-éig. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában