Sajtótájékoztató

2022.03.25. 14:17

Szégyelli a miniszterelnök-jelöltet?

Világossá tették a képviselők, hogy kik állnak Czeglédy Csaba mögött. A választás tétje, hogy visszatér-e a Gyurcsány-korszak.

VN

Aki Czeglédy Csabára szavaz, az Márki-Zay Péterre, aki pedig Hende Csabára szavaz, az Orbán Viktorra teszi a voksát, fontos, hogy ez mindenki számára nyilvánvaló legyen – ez volt a legfőbb üzenete Illés Károly és Lendvai Ferenc pénteki akciójának, amikor a Savaria Plazával szemben található Czeglédy Csaba óriásplakátjára ráragasztották Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter képét, világossá téve, kiknek az embere a szombathelyi képviselőjelölt. 

 

A Fideszes képviselők szerint beszédes az is, hogy Czeglédy Csaba minden plakátján kizárólag egyedül szerepel, olyan amin Márki-Zay Péterrel együtt van, egy sincs, mintha szégyellné az összefogás miniszterelnök jelöltjét. A képviselők hangsúlyozták, ha az ellenzék győz, akkor vége a rezsicsökkentésnek és újra egekbe szöknek az üzemanyagárak. 

 

A politikusok emlékeztettek, bár próbálja tagadni, Márki-Zay Péter fegyvereket és katonákat küldene a háborúba, Czeglédy Csaba pedig a honvédség határozott kérése ellenére a Facebookon terjesztett rémhíreket katonai csapatmozgásokkal kapcsolatban, veszélybe sodorva ezzel a magyarok biztonságát. Hozzátették, az országgyűlési választások tétje, hogy ne térjen vissza a kudarcos Gyurcsány-korszak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában