Fogadóóra

2022.03.10. 07:12

Traktor és utca - Jó hangulatú, eredményes találkozó

Az elmúlt időszakban megvalósuló fejlesztéseket és az év elején beadott pályázatokat is áttekintette Hende Csaba országgyűlési képviselő és Fülöp Orsolya polgármester egy múlt heti, fogadóórával egybekötött találkozón.

VN

forintot. A múlt héten személyesen találkozott dr. Hende Csaba parlamenti alelnök, a térség országgyűlési képviselője a falu vezetőivel. Fülöp Orsolya polgármester elmondta, szót ejtettek a Magyar falu programban januárban beadott pályázatokról is: ezek közül a Temető utca felújítása, illetve egy homlokrakodós traktor beszerzése a legsürgetőbb. Dr. Hende Csaba közbenjárásáról, támogatásáról biztosította a képviselő-testület tagjait, majd fogadóórán találkozott Pornóapáti lakóival. VN Dr. Hende Csaba, a térség országgyűlési képviselője és Fülöp Orsolya, Pornóapáti polgármestere egyeztet

Forrás: Cseh Gábor

 A többi közt az óvodaépület felújítására, utak rendbetételére, rendezvények támogatására, orvosi eszközök beszerzésére és a ravatalozó épületének korszerűsítésére kapott kormányzati támogatást Pornóapáti az elmúlt években, öszszesen több mint 160 millió forintot. A múlt héten személyesen találkozott dr. Hende Csaba parlamenti alelnök, a térség országgyűlési képviselője a falu vezetőivel. 

 

Fülöp Orsolya polgármester elmondta, szót ejtettek a Magyar falu programban januárban beadott pályázatokról is: ezek közül a Temető utca felújítása, illetve egy homlokrakodós traktor beszerzése a legsürgetőbb. Dr. Hende Csaba közbenjárásáról, támogatásáról biztosította a képviselő-testület tagjait, majd fogadóórán találkozott Pornóapáti lakóival. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában