Választás 20221

2022.04.02. 15:30

A munkát folytatni kell - Puskás Tivadar: A jövőnk és a biztonságunk a tét

Otthonában fogadta dr. Hende Csaba parlamenti alelnök, országgyűlési képviselő dr. Puskás Tivadart, a város díszpolgárát, korábbi polgármesterét a közelmúltban. A baráti hangulatú találkozón szó esett az elmúlt évek eredményeiről és a közelgő választás tétjéről is.

VN

Dr. Hende Csaba szombathelyi otthonában fogadta dr. Puskás Tivadart

Forrás: Cseh Gábor

A beszélgetésen dr. Puskás Tivadar felidézte azt az időszakot, amikor felkérést kapott az országos politikában való részvételre és a polgármesterjelöltségre. Mint mondta, akkor egyebek között azért gondolta úgy, hogy vállalnia kell a feladatot, mert a politikai kultúra megítélése az emberek körében egyre romlott. Tenni akart azért, hogy a politika újra felértékelődjön, hiszen az életünket befolyásoló egyik legfontosabb dologról van szó. – Mindig munkát és becsületet ígértem, és ezt be is tartottam – húzta alá. 

 

Dr. Puskás Tivadar szólt arról is, az elmúlt évtizedek – a politikai és mentőorvosi pályáján egyaránt – megtanították számára: minden tisztségnek megvannak a sajátosságai és a hozzá tartozó feladatai. Elhangzott: egy olyan országgyűlési képviselővel, aki megígéri, hogy mindennap Szombathelyen lesz, és még a buszmenetrend ügyében is intézkedik, nem feltétlenül járnának jól az emberek. Az ilyen és ehhez hasonló ügyek önkormányzati hatáskörbe tartoznak. – A kérdés az, hogy folytathatjuk-e a megkezdett munkát, folytathatjuk-e az építkezést, Magyarország felvirágoztatását – fogalmazott Puskás Tivadar.

 

 Lapunk azon kérdésére, mi az április 3-ai választások célja, elmondta: saját magunk, a gyermekeink, az unokáink jövője, a zsidó-keresztény kultúra megvédése, Európának mint gazdasági, erkölcsi, szellemi egységnek a megtartása, megvédése, továbbfejlesztése. Szerinte a jövőnk mellett a biztonságunk is a tét. Emlékeztetett: a történelmi tapasztalataink is bizonyítják, a háborút el kell kerülni, meg kell akadályozni a hangos, felelőtlen, agresszív kisebbség érvényesülését. 

 

Dr. Puskás Tivadar kiemelte: az eddig elért eredményeket, a családtámogatási rendszert, a rezsi- és adócsökkentést, a 13. havi nyugdíjat meg kell védeni és tovább kell folytatni a munkát. – A nemzeti öntudat érvényesítése és védelme, Magyarország megtartása a vasárnapi választás tétje – hangsúlyozta Szombathely díszpolgára, korábbi polgármestere. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában