Díszoklevél

2022.04.11. 07:00

Aktív vasi nyugdíjasokat ismertek el

A Magyar Nyugdíjasok Egyesületeinek Országos Szövetsége díszoklevelét vehette át Bauer Károly és Lasch Béla a szövetség székházában.

TK

Bauer Károly korábbi szentgotthárdi polgármester 16 évig irányította a Szentgotthárdi Nyugdíjas Egyesület munkáját. Nagy szerepe volt a korosztály összefogásában, közösségi életének szervezésében és jogérvényesítésében. Elnökként sok, értelmes elfoglaltságot jelentő program szervezésében vett részt, kapcsolatot ápolt osztrák és szlovén nyugdíjas-egyesületekkel. Az elnöki funkció leadása után is aktívan segíti a közösségi munkát. 


Lasch Béla 1991-től tagja, 2002 óta elnöke a Vasi Honvéd Bajtársi Egyesületnek. Énekel az egyesület kórusában, részt vesz a Fekete Sereg hagyományőrző csoport tevékenységében. Munkáját ünnepi és katonai megemlékezések, kulturális és szórakoztató programok, képzések, kirándulások fémjelzik. Vezetésével a szervezet beágyazódott Szombathely és Vas megye közösségi életébe.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában