Tánc

2022.04.21. 07:30

Andrei Mangra latin show-val érkezik Szombathelyre

Április 24-én, vasárnap az Agora Művelődési és Sportház ad otthont Magyarország legjobb latin-amerikai versenytáncosainak a Claudius Táncsport Egyesület rendezésében.

VN

Forrás: Ripost

Az egyesület elnöke, Moldovan Adrian Ovidiu örömmel számolt be róla, hogy rekord mennyiségű nevezés érkezett a hétvégére, amikor 277 nevező páros lép parkettre. Az ifjúsági és felnőtt kategória Országos Latin Ranglistája mellett junior standard és senior latin táncosok, továbbá a professzionista standard ranglista versenyző párosai is megmérettetik magukat a klubközi táncversenyek mellett. Parkettre lép a helyi Claudius TSE világbajnoki ötödik helyezett párosa, Tóth István Aramisz és Contineau Lilly, valamint a Lorigo TSE és a Savaria TSE versenytáncosai is. 

A rendezők ezúttal is csodálatos környezetet varázsolnak a sportházba, nemcsak a versenyzők, hanem a szombathelyi táncszerető közönség számára is. Andrei Mangra, a Dancing with the Stars győztes sztárfellépője latin show produkcióval hívja majd az est folyamán táncba a közönséget. Mindenkit szeretettel várnak a rendezők a Magyar TáncSport Szakszövetség hivatalos versenyén most vasárnap kilenc órától, valamint délután az országos latin ranglista versenyeinek fordulóin. Jegyek a helyszínen vásárolhatók. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában