Évértékelő

2022.04.03. 07:00

Évet értékeltek a körmendi polgárőrök

Évértékelő közgyűlést tartott a Körmendi Polgárőr Egyesület. Biczó Péter, az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket.

Markó Petra

A szakmai, pénzügyi és felügyelőbizottsági beszámolók után együttműködési megállapodást írtak alá a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal. Ezt követően a Körmendi Polgárőr Egyesület elnökségének nevében Belencsák István alpolgármester és Biczó Péter jubileumi elismeréseket adott át. Húsz év szolgálatért járó elismerésben részesült Gelesits Bernadett, Németh István és Sütő Miklós, huszonöt éves szolgálatért kapott elismerést Dremmel István. Dr. Koncz Gabriella, a helyi rendőrkapitányság vezetője és Németh Tamás, a Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnökségi tagja, járási koordinátor osztotta meg gondolatait a tagsággal. Az eseményen megjelent Kercsmár István, a Körmendi Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályvezetője, a Körmendi Rendvédelmi Technikumot Dremmel István, a katasztrófavédelmi kirendeltséget Horváth Tibor, a polgári védelem felügyelője képviselte. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában