Ünnepi hangulat

2022.04.11. 09:00

Húsvéti ajtó- és ablakdísz is készült az MMIK családi napján

Húsvéti kézműves-foglalkozások is várták vasárnap az MMIK-ba látogatókat az intézmény újabb családi napján.

VN

Fotó: © Unger Tamás

A húsvéti képeslapok, a tojásfestés az ajtó- és ablakdíszek készítése után a gyerekek és szüleik megnézhették a Mesebolt Bábszínház A földimalac, aki semmiben sem volt biztos című előadását a bábszínház kamaratermében. Felléptek a Dr. Pesovár Ernő AMI díjazott szólótáncosai és a Boglya Népzenei Együttes tagjai. 


Kiss Gábor Boldizsár, a Magyar Művészeti Innovációs Központ (MMIK) szombathelyi intézményvezetője fontosnak tartja, hogy egyre több család rendszeresen látogassa a MMIK épületét. Erre most vasárnap ismét alkalom nyílt, hiszen húsvéti kézműves-foglalkozásoknak, bábjátéknak és népzenei produkcióknak is helyet adtak. 


Megtudtuk, a programsor a Dr. Pesovár Ernő Alapfokú Művészeti Iskola, az MMIK Szombathely és a Mesebolt Bábszínház együttműködése jóvoltából született. A tervek szerint rendszeresen rendeznek ezt követően is díjmentes családi napot a szombathelyiek és a megyeszékhely vonzáskörzetében élők számára. 

Forrás: © Unger Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában