Ünnepi hangulat

2022.04.09. 07:00

Játszóház, mesesziget várja a gyerekeket a Fő téri húsvéti vásáron Szombathelyen

Hivatalosan is megnyílt az idei Fő téri húsvéti vásár tegnap délután. Az idei programok összeállításakor a gyerekek kiszolgálása volt a legfontosabb szempont.

VN

Ugrálóvár, körhinta és egy nyuszi is fokozza a hangulatot

Forrás: Szendi Péter

A kisgyerekes családok tegnap délután, a húsvéti vásár megnyitásakor már birtokba vették a műfüves játszóházat. A bejáratnál két szalma körbálából készített nyúl fogadta az aprónépet, bent pedig kabalanyúl osztogatta a sárga lufikat. A legnépszerűbb a légvár volt, de már járt a kisvasút és a körhinta is. A megnyitóhoz az alaphangot Doma Bence szolgáltatta. Nemény András polgármester vásárnyitó beszédében elmondta, hogy idén több programot is szerveztek a gyerekek számára. A következő napokban folyamatosan működik a Fő téri játszóház, de lesz húsvétváró mesesziget, jövő szombaton húsvéti játszónap és a tervek szerint a szombathelyi óvodások hagyományos tojásfaállítása sem marad el. A nyitónap zenés programokkal folytatódott. Doma Bencét a Háklár Banda minikoncertje követte, majd a Koprive zenekar fokozta a hangulatot pénteken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában