Vádemelés

2022.04.14. 10:00

Nagy értékben lopott drónokat, számítógépes játékokat, szeszes italokat sárvári és győri boltokból egy férfi

Vitt mindent, amit ért a férfi. Többek között drónokat, számítógépes játékokat, alkoholt, édességet, de még ruhákat is lopott hónapokon keresztül különböző sárvári és győri üzletekből.

Vas Megyei Főügyészség

Forrás: VN-archív

A Vas Megyei Főügyészség közleményben tájékoztatta lapunkat arról, hogy a Sárvári Járási Ügyészség lopás bűntette miatt emelt vádat azzal a felfüggesztett szabadságvesztése próbaideje alatt álló férfival szemben, aki a vád szerint 2021 februárjától április végéig terjedő időben három különböző áruházlánc sárvári, illetve győri üzletéből lopott drónokat, számítógépes játékokat, szeszes italokat, édességeket, műszaki és ruházati cikkeket összesen több mint 1.100.000 Ft értékben. A vádlottat a pénztártól való távozás után a bolt dolgozói, illetve a biztonsági őrök több esetben visszatartották, az eltulajdonított terméket visszavették, így a bűncselekménnyel okozott kárból több mint 800.000 Ft megtérült. A Sárvári Járási Ügyészség a vádlottal szemben börtönbüntetés és közügyek gyakorlásától eltiltás mellékbüntetés kiszabását indítványozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában