Várandóság

2022.04.24. 08:15

Öt év után titokban szakított Kocsis Korinna, már új szerelmétől várja a kicsit

A gyönyörű Vas megyei kötődésű kismama a várandósságáról mindig örömmel mesél, viszont a magánéletét féltve őrzi a kíváncsiskodók elől. A Borssal most kivételt tett és elárulta, tavaly véget ért ötéves párkapcsolata. Már új szerelmétől várja a kicsit.

borsonline

Forrás: Bors

Kocsis Korinna a várandóssága utolsó heteiben is remekül érzi magát. Nagyon örül, amiért a legtöbb kismamára jellemző kellemetlen tünetek elkerülik, igaz, a nap végére elfárad és a változékony időjárás is megviseli a szervezetét. Imádja a hivatását, ezért még vállalt néhány forgatást és április utolsó napjaiban egy fotózást, persze benne van a pakliban, hogy a pici keresztülhúzza a számításait azzal, hogy hamarabb érkezik - írja a Bors

Kicsit aggódok amiatt, hogy a legváratlanabb pillanatban és helyzetben megindul a szülés, Rácz Jenőék esetében is ez történt. Van egy csoport a Facebookon, Májusi babák néven, ott gyakran látom, hogy a frontok miatt hamarabb érkeznek a babák. Elkezdtem összekészíteni a szükséges holmikat, hogy nálam legyen, ha kell, hamar be tudjak menni a kórházba – árulta el a szépséges jákfai származású kismama, akiben már körvonalazódott, hogyan neveli majd a kisfiát.

Elképzelések vannak, aztán majd meglátjuk, hogy később milyen lesz a személyisége. Az első hetek, hónapok biztosan nem lesznek egyszerűek, de idővel kialakulnak majd ezek a dolgok – tette hozzá Korinna, aki egyelőre úgy gondolja, a párja következetesebb, míg ő engedékenyebb lesz a nevelést illetően.

Korinna mindig is óvta a magánéletét és kedvesét a kíváncsi szemek elől, s ezen a jövőben sem szeretne változtatni, igaz, van valami, amit ma már talán másképpen tenne. Korábban közzétett néhány nyaraláson és családi eseményen készült közös fotót, amelyek azóta eltűntek az Instagram-oldaláról. 

A korábbi párommal szakítottunk, ezt talán rosszul kommunikáltam, mert nem publikáltam.Öt évig voltunk együtt, utána viszonylag éles váltás volt az életemben. A mostani párom elfogadja, hogy a nyilvánosság része az életemnek, de a kapcsolatunk elején megbeszéltük, hogy nem szeretne ebben részt venni, én pedig ezt maximálisan tiszteletben tartom – mondta a csinos időjós, akinek szerelme tavaly kérte meg a kezét.

– Karácsonykor volt az eljegyzés, igazából ezt sem vertük nagydobra. Azt beszéltük, hogy szeptemberben szeretnénk megtartani az esküvőt, de kicsi az esély, hogy pár hónap alatt, pici babával megszervezzük. Úgy döntöttünk, akkor fogjuk megtartani, amikor már egy picit szabadabban élhetjük meg a nagy napot – árulta el a Borsnak a bájos kismama. Korinna addig is a várandóssága minden percét kiélvezi és nagyon várja, hogy megpillantsa kisbabáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában