Állásbörze

2022.04.26. 07:30

Teljessé vált a kiállítók listája - Csaknem harminc standdal várják az érdeklődőket a Vas Népe Állásbörzén

Szerdán a sportházban a 8. Vas Népe Állásbörze kiváló alkalom arra, hogy első kézből tájékozódjunk a megye és a térség munkalehetőségeiről. Közel harminc standnál várják az érdeklődőket 10-től 17 óráig

VN

Tíz és 17 óra között várjuk önt is a 8. Vas Népe állásbörzén

Forrás: VN

Nyolcadik alkalommal szervez állásbörzét lapunk a megyeszékhelyen. Célunk az, hogy segítsük a cégeket a megfelelő munkaerő megtalálásában, és lehetővé tegyük a munkavállalóknak, hogy megismerjék a megye meghatározó vállalkozásainak álláskínálatát. Barátságos légkörben, kapcsolatépítő jelleggel találkozhatnak majd a kiállítók képviselői és a látogatók. Tapasztalat, életkor és képzettség szerint is találhat majd mindenki lehetőséget tavaszi karriernapunkon. 

Kiadó pozíciókkal érkezik az állásbörzére a Schaeffler Savaria Kft., a PNH Kft., a TDK Hungary Components Kft., az Ivy Technology Kft., a SCHOTT Hungary Kft., az Aptiv Services Hungary Kft., az ISi Automotive Hungary Kft., a Trummer Személyzeti Szolgáltató Kft., a FALCO Zrt., az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt., a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet, a Nestlé Hungária Kft., a Paccor Hungary Kft., a Swiss Post Solutions GmbH, Galambos Logistic Kft., az ADA Hungária Kft., a MyBridge Kft. – Future FM, a Sárvári Gyógyfürdő Kft., a Greenfield Hotel Golf & Spa, Bük, a Plazmaszolgálat Kft., a Smile Nyelviskola, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság, az ORFK RF ÜF Szombathelyi Hívásfogadó Központ, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Magyar Honvédség, Vas Megyei Kormányhivatal és a Mediaworks Hungary Zrt. 

A rendőrség és a honvédség toborzóstanddal készül, a NAV munkatársai gyakorlati segítséget adnak. A Vas Népe pedig, azon kívül, hogy kiállítóként képviselteti magát, arra vállalkozik, hogy összehozza a valós piaci igényeknek megfelelő keresletet a kínálattal. Látogatóink már 10 órától érdeklődhetnek a sportház nagytermében a standoknál. A cégek képviselői 17 óráig várják kérdéseiket és szolgálnak információval a betérőknek. Akkor is érdemes kilátogatni, ha valaki „csak” információt szerezne a munkaerőpiacról, az aktuális trendekről. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában