Készülődés

2022.04.12. 14:00

Tojásfa, fejlesztőjátékok - Húsvétra készülnek a jánosházi baba-mama klubban

Húsvétváró rendezvényt tartottak a védőnők pénteken az egészségház udvarán. A koronavírus-járványt megelő zően rendszeresen működött baba-mama klub a városban, az összejövetelek újbóli felélesztésének első állomása volt a húsvét előtti program.

Polgár Patrícia

Míg szépült a tojásfa, a szülők is megosztották tapasztalataikat

 Jánosháza két védőnője, Balázsné Németh Margit és Szabó Szilvia úgy gondolta, a járvány csillapodtával ideje feléleszteni a baba-mama klub mindig jó hangulatú rendezvényeinek folyamát. Idén elsőként húsvétvárást tartottak az egészségház udvarán. Tavaly először – hagyományteremtő céllal – díszítettek tojásfát az intézménynél, ezúttal is ez volt a fő program – tudtuk meg Balázsné Németh Margittól. Ezenkívül volt még kézműveskedés: készültek díszek, röppentyűk, újrahasznosított anyagokból fejlesztőjátékok.

 

 A gyerekek sokat futkároztak, játszottak. És ami a legfontosabb: a felnőttek is rengeteget beszélgettek, megosztották egymással tapasztalataikat. A védőnő észrevétele szerint erre nagyon ki voltak már éhezve az anyukák. A jánosházi baba-mama klub következő rendezvénye májusban lesz, akkorra pikniket szerveznek a babák és szüleik számára a lelkes védőnők

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában