Felajánlás

2022.04.20. 10:00

Új szakmai folyóirattal bővült a körmendi könyvtár kínálata

A Faludi Ferenc Könyvtár széles spektrumú folyóirat-kínálattal rendelkezik. Ezek köre most egy felajánlásnak köszönhetően tovább bővült.

Markó Petra

Dr. Hertelendi Lajos Wágner Dávid könyvtárvezetővel. A lektor hasznos olvasnivalóval ajándékozta meg szülővárosát

Forrás: Jámbori Tamás

Dr. Hertelendi Lajos, a Belügyi Szemle című szakmai, tudományos folyóirat szerkesztőségi lektora ugyanis kedden visszatért egykori szülővárosába, ahova nem érkezett üres kézzel. – Szerettem volna átadni a könyvtárnak a szerkesztőségben eltöltött időm kezdetétől megjelent folyóiratpéldányokat, hogy minden olvasó rendelkezésére álljanak, hiszen Körmend korábban határőrváros, kiképzőközpont volt, jelenleg pedig rendőr-tiszthelyettes képzés folyik a városban – fogalmazott, majd ígéretet tett arra, hogy a jövőben minden további megjelenő számot a könyvtár rendelkezésére bocsátanak. Wágner Dávid, a Faludi Ferenc Könyvtár vezetője köszönettel vette a felajánlást, és örömét fejezte ki, hogy mostantól egy új, tudományos igényű lappal, a Belügyi Szemlével is rendelkezik az intézmény

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában