Bejelentés

2022.04.15. 18:20

Véget ért az ismert szombathelyi műsorvezető és párja távkapcsolata

A csinos műsorvezető, Tücsi mögött kihívásokkal teli hónapok állnak.

Bors

Forrás: Bors

A népszerű szombathelyi kötődésű műsorvezető, influenszer, vlogger, Aryee Claudia Dedei, vagy ahogyan sokan ismerik Tücsi és válogatott jégkorongozó párja Sofron István nyolc hónappal ezelőtt jelentették be, hogy az életük gyökeresen megváltozik és egy időre szétköltöznek. Akkor megnyugtatták a követőiket, hogy a párkapcsolatukban minden rendben van, azért hozták meg ezt a nehéz döntést, mert Sofi jégkorongozóként szerződést kapott a Csíkszeredában. Tücsi most hosszú bejegyzésben ecsetelte, mennyire nehéz volt számára az elmúlt több mint fél év férje nélkül, miközben egyedül nevelte a kislányát. Mégis megérte, hiszen Sofi és csapata bajnokok lettek - írja a Bors.

- Baromi nehéz volt, iszonyatosan hiányzott, hogy nincs együtt a család, hogy erőn felül próbáltam kompenzálni Narának Sofi hiányát, hogy egy szabad percem nem volt, hogy minden éjjel hulla fáradtan estem az ágyba… egyedül… - írta a csinos édesanya a posztjában, melyben Sofi hatalmas sikeréről is hírt adott.

- Most itt állunk a kupa mellett, 8 nehéz hónappal a hátunk mögött, de a szövetségünk erősebb, mint volt - írta büszkén Tücsi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában