Közlekedés

2022.04.24. 14:57

Videó - Ezt művelte a szirénázó mentőautó előtt az M1-esen egy arrogáns sofőr

vaol.hu

Forrás: bpiautosok.hu

A bpiautosok.hu tett közzé egy felvételt, amit az egyik olvasójuk utasa rögzített az M1-es autópályán Komárom es Tatabánya között, 2022.04.14-én, 18:45-19:00 között.

- Teljes felháborodásomba írok, mert úgy gondolom ez nem megfelelő közlekedési magatartás egy megkülönböztető fény és hangjelzést használó mentőautó előtt. Hozzászoktunk már ahhoz, hogy a közlekedők nem megfelelően viselkednek, de ez mindennek a teteje. Bő 20 percen át viselkedett így az autós, sőt folyamatosan hol egyezményes jelet használva, hol pedig az ujját billegtetve adta tudomásunkra, hogy nem engedi, hogy megelőzzük és többször is durva veszélyhelyzetet teremtett az autópályán a körülbelül 10 centiméteres követési távolsággal.

- Ha ő balesetezik, az autónkban levő súlyos állapotú hölgy ellátása is később történt volna meg. Remélem, hogy kikerül és akár online is felismeri magát ez a mihaszna. Személy szerint elvenném a jogosítványát. Köszönöm szépen, ha segítenek ebbe és egy picit reménykedve elnyeri a büntetését. - írta a felháborodott olvasó a portálnak. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában