Fennakadás

2022.05.17. 15:40

Balesetek az M1-esen: torlódik a forgalom, mivel három kamion és egy személyautó ütközött össze

A 39-es kilométerszelvénynél a forgalmat az 1-es útra terelik, Budapest felé egy sávon lehet haladni. Mindkét helyszínen torlódásra, és lassú haladásra kell számítani.

kisalfold.hu

Forrás: Pixabay

Két baleset is történt kedden kora délután az M1-es autópályán, Győr felé, Bicske térségében, emiatt lezárták a sztrádának azt az oldalát, és Budapest felé, Győrnél - írja a rendőrség és az Útinform alapján a kisalfold.hu

Az autópálya 39-es kilométerénél, a Győr felé vezető oldalon történt balesetben egy kamion az oldalára borult, és elfoglalja a forgalmi sávokat - tudatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. A rendőrök itt az autópálya forgalmát a 39-es kilométerszelvénynél az 1-es útra terelik. A Budapest felé vezető oldalon, továbbra is egy sávon lehet haladni. Torlódásra, és lassú haladásra kell számítani.

Az Útinform a honlapján azt írta: a főváros irányába, Győr térségében a 123-as kilométernél három kamion és egy személyautó ütközött össze, csak egy sávon haladhat a forgalom. Torlódásra kell számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában