Közigazgatási hatósági eljárás

2022.05.01. 12:19

Életét vesztette az a férfi, aki pénteken lőtte magát fejbe Balogunyomban

Információink szerint pénteken délután egy férfi fejbelőtte magát Balogunyomban, az Arany János utcában.

vaol.hu

Illusztráció!

Forrás: VN-archív

Információink szerint pénteken délután egy férfi fejbelőtte magát Balogunyomban, az Arany János utcában. Mivel először olyan pletykák is terjedtek a környéken, hogy lövöldözés volt, ezért az emberek megnyugtatása végett és az ügy súlyossága miatt a Vas Megyei Rendőr-főkapitánysághoz fordultunk gyors válasz reményében. 

Több kérdést is feltettünk, többek között azt, hogy hogyan sérült meg a férfi, milyen eszköz okozta a sérülést és hogy önmagának okozta-e ezt vagy idegenkezűség is felmerült. Az Országos Rendőr-főkapitányság kérdéseinkre több mint egy nappal később küldött választ, miszerint a sérült férfi elhunyt, és a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a körülményeket.

"Megkeresésével összefüggésben tájékoztatjuk, hogy a sérült férfi 2022. május 1-jén hajnalban elhunyt. Az eset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretein belül vizsgálja."

Érthetően lefordítva ez azt jelenti, hogy tényleg történt ilyen eset és a férfi legálisan tartotta a fegyvert, amivel magának okozta a sérülést, nem merült fel idegenkezűség gyanúja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában