Együtt a városért

2022.05.27. 16:00

Idén is lesz nagyszabású várostakarítás Szombathelyen

2022-ben is lebonyolításra kerül a "Vigyázzunk együtt Szombathelyre!" program keretein belül a városi nagytakarítás. Idén június 3-án veszi kezdetét a nagyszabású szemétszedés a város több pontján.

vaol.hu

Illusztráció

Forrás: VN/archív

Még 2020 júniusában fogadta el egyhangúlag Szombathely MJV képviselő-testülete a "Vigyázzunk együtt Szombathelyre!" szemléletformáló programot, mely 2021-ben is folytatódott - olvasható a Polgármesteri Hivatal lapunkhoz eljuttatott közleményében. Ennek keretein belül zajlik idén is a város nagytakarítása, június 3-án pénteken (kedvezőtlen időjárás esetén későbbi időpontban). Akárcsak a tavalyi évben, most is önkéntes alapon a képviselő-testület tagjai, az önkormányzati tulajdonú cégek foglalkoztatottjai, civil szervezetek, és a Polgármesteri Hivatal munkatársai vesznek rész az akcióban. A takarításhoz a szombathelyiek is csatlakozhatnak, a szükséges eszközöket kesztyűt, kukászsákokat az adott helyszíneken, a szemétszedések kezdetkor tudják átvenni.

Forrás: Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában