Értékelt a városban

2022.05.06. 14:00

Itt van a Fidesz–KDNP egyik vidéki fellegvára - Sárváron járt Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő Ágh Péter országgyűlési képviselő meghívására érkezett az Észak-Vas megyei választókerület kampánytámogatóinak és aktivistáinak tartott rendezvényre.

Pajor András

Dr. Kondora Bálint, Ágh Péter, Szentkirályi Alexandra, Kondora István és dr. Máhr Tivadar

Forrás: Pajor András

A kormányszóvivőt Ágh Péter mellett Kondora István, Sárvár polgármestere, dr. Máhr Tivadar, Sárvár alpolgármestere és dr. Kondora Bálint, a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke köszöntötte. A találkozón elsőként Szentkirályi Alexandra értékelte a választást, amelyen a Fidesz–KDNP negyedszer szerzett kétharmadot a parlamentben. Mint mondta, a kormány a választás után nem sokkal már reagált az infláció okozta negatív hatások további mérséklésére. A nyugdíjak újabb emelése javítja az érintettek anyagi helyzetét, a több termékre vonatkozó árstop meghosszabbítása is a magyar emberek mindennapi életét segíti. 

– Ha nem hoznánk meg ezeket az intézkedéseket, 4-5 százalékkal magasabb lenne az infláció – tette hozzá a kormányszóvivő, aki hangsúlyozta: a sárvári választókerület a kormánypárt egyik vidéki fellegvára. A kormány egyik fontos feladata, hogy a 2010 előtt tönkretett magyar vidéket helyrehozzák.

 – A választási kampányban többször ismét megmutatkozott, hogy a baloldal politikusai miként vélekednek a vidéki emberekről. Az újabb kétharmados győzelmünk felhatalmazást adott arra is, hogy nagy lendülettel folytassuk a falvak és a városok fejlődését támogató programjainkat – emelte ki Szentkirályi Alexandra. 

Ágh Péter országgyűlési képviselő megköszönte az aktivisták munkáját és arról szólt, hogy a választási kampány csapatmunka. – A győzelmet nem a magunk érdekében kívánjuk egy választáson sem elérni, hanem azért, hogy a szolgálatunk révén a választókerület polgárai és települései előrébb tudjanak jutni – mondta a képviselő. – Az április 3-i eredmény minden eddiginél nagyobb felhatalmazással megerősítette szövetségünket a választópolgárokkal – emelte ki Ágh Péter. Ágh Péter és Szentkirályi Alexandra elismerésben részesítette a legaktívabb segítőket, önkénteseket. Sárváron a választás legaktívabb, legjobban teljesítő önkéntese Kondora István polgármester volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában