A biztonság az első

2022.05.26. 09:27

Jogosítvány nélkül Celldömölkön, ittasan Egyházasrádócon - Több szabálysértőt is fogtak a vasi rendőrök tegnap

Több alkalommal is intézkedniük kellett a vasi egyenruhásoknak a tegnapi nap folyamán. Celldömölkön egy férfi jogosítvány nélkül ült a volán mögé, Egyházasrádócon pedig egy 68 éves járművezetőnél mutatott pozitív értéket az alkoholszonda.

police.hu

Forrás: police.hu

A járőrök egy 33 éves sofőrrel szemben intézkedtek Celldömölk külterületén, 2022. május 25-én, a délelőtti órákban, aki úgy vett részt járművével a közúti forgalomban, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A férfit előállították és vele szemben – őrizetbe vétele mellett – engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak.

Egy 68 éves járművezetővel szemben intézkedtek a körmendi rendőrök Egyházasrádócon, 2022. május 25-én, a délutáni órákban. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt előállították további mintavételre. Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a 2022. május 25-én 5 óra és 2022. május 26-án 5 óra közötti időben személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés. Munkatársaink hét, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén intézkedtek - írta meg a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában