Születésnap

2022.05.13. 15:00

Jubileum remek, baráti hangulatban

Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötték Dömötör Jánosné Irénke nénit a helyi nyugdíjasklub szokásos keddi összejövetelén.

Polgár Patrícia

Szabó József polgármester is koccintott az ünnepelttel

Hagyomány, hogy Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a települési vezetők közvetítésével emléklappal köszönti a kerek születésnapot ünneplő szépkorúakat. Irénke néninek másfajta ünneplés is jutott: a nyugdíjasklub és a nyugdíjas énekkar oszlopos tagját a répcelaki művelődési házban köszöntötték fel a klub hagyományos keddi összejövetelén klubtársai, valamint Szabó József polgármester, dr. Kiss Julianna jegyző és Finta Brigitta szociális ügyintéző. A névre szóló emléklapot a város vezetői adták át az ünnepeltnek. 

Irénke néni az asztalfőn mosolyogva fogadta köszöntőit. Mesterházyné Ili néni verssel köszöntötte a klubtársak nevében, Gazda Ilona az énekkari tagok jókívánságait tolmácsolta az ünnepeltnek. Szabó József polgármester meghatottan szólt Irénke nénihez, akit nagyon régóta ismer és tisztel. Majd fotóprezentációt vetítettek Irénke néni életéről, családjáról. Az ünnepelt nagyon élvezte az emlékezést, és kommentálta a látottakat. Ezután pohárköszöntők következtek, majd megérkezett a torta és a tűzijáték. Irénke nénivel minden résztvevő koccintott az egészségére. 

Kovács Pálné Mariska néni, aki két évvel ezelőtt, 2020 januárjában ünnepelte a 90. születésnapját, csak ennyit mondott az ünnepeltnek: „Gyere csak szépen utánam!” 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában