Súlyos baleset

2022.05.26. 14:37

Két autó és egy kamion ütközött a szomszédos megyében, két ember a helyszínen meghalt - frissítve, fotók

kisalfold.hu

Forrás: kisalfold.hu

17.45

Súlyos tragédia történt csütörtök délután Szany külterületén, a Rába híd közelében. Ketten meghaltak egy közlekedési balesetben, miután autójuk kamionnal ütközött. Egy személyt súlyos, hármat könnyebb sérülésekkel vittek kórházba a mentők. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Szili család élete ment tönkre egy pillanat alatt. Meghalt a negyvenhét éves édesapa és harminc esztendős vőjelöltje. Ők az autó bal oldalán ültek, amit a kamion letarolt. Az apa lánya könnyebben sérült, velük utazó szomszédjuk súlyosan. A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a kamion Marcaltő irányából jött, a hídon áttérve eddig ismeretlen ok miatt áttért a szemközti sávba. Ott érintőlegesen ütközött egy személyautóval, a Szili család Dacia-jával pedig frontálisan. A két férfi a helyszínen meghalt. A kamion átszakítva a védőkorlátot az árokba hajtott - írja a kisalfold.hu

Forrás: kisalfold.hu

A helyszín szörnyű képet mutatott az ütközés után. A Dacia teljesen összetört, tetejét a tűzoltók vágták le, hogy a beszorult utasokat kiszabadítsák. A Kisalföld a helyszínre érkező hozzátartozókkal beszélt. Elmondták: autót vásárolni indult Pápára a család. Érthető módon teljesen összetörtek a családtagok a tragikus hírre. Az autót a családfő vezette, mögötte a fiatal pár ült, mellette a szomszéd. "A feleségem édesapja egy hónapja halt meg, azt sem hevertük ki. Hogy ezt az újabb fájdalmat hogyan dolgozzuk fel, nem tudom. Még fel sem tudjuk fogni"-mondta az elhunyt férfi sógora.

14.00

Két személyautó és egy kamion ütközött a 8408-as út 13-as kilométerénél, Szany és Marcaltő között- írja a kisalfold.hu

A balesetben két ember életét vesztette. A Győr-Moson-Sopron megyei portál információi szerint egy ember könnyebben, három súlyosan megsérült. A helyszínre mentőhelikopter érkezett. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A forgalmat a 8407-es útra, illetve a 84123-as út irányába terelik.

Forrás: kisalfold.hu


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában