Gyereknapi kívánság

2022.05.29. 13:53

Kicsik óriások közt

Egy csepregi testvérpár álma az volt, hogy elmehessen a háromszoros magyar bajnok Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely kosárcsapatának edzésére. A kívánság teljesült.

Tóth Judit

Közös csoportkép is készült az élsportolókkal

Forrás: Szendi Péter

Fotó: © Cseh Gábor

 A csepregi testvérpár – a hétéves Sinkovicz Levente és az ötéves Lotti – kívánsága a Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely edzéseinek és hazai mérkőzéseinek helyszínén teljesült. A szombathelyi kosarasok első szóra vállalták a felkérést annak ellenére, hogy javában tart a bajnoki rájátszás. A gyerekek édesanyjukkal, Katalinnal érkeztek az arena Savariába.

 Leventét és Lottit kis ajándékcsomaggal lepték meg a kosarasok, majd közös kép készült. A gyerekek a kezdeti megszeppenés után barátságot kötöttek a számukra óriásnak tűnő Falco-játékosokkal. A legnagyobb örömöt pedig kétségkívül az jelentette, amikor ők maguk is pályára léphettek, és együtt dobhattak kosárra a Falco csapatának sztárjaival. Az édesanya – aki a kívánságot is küldte szerkesztőségünkbe – elárulta, hogy az év elején érkezett harmadik gyermekük. A kis Lédát a testvérei nagyon szeretik, vele lett teljes a család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában