Helyi közélet

2022.05.16. 07:00

Lelki támasz Seprenyi Fanni könyvének lapjain

Seprenyi Fanni táplálkozás-tanácsadó múlt hétfőn mutatta be az első, újonnan megszületett Hiszek benned! című könyvét, amellyel a fogyással járó lelki folyamatok mögé enged betekintést, egyúttal arra motivál, hogy igyekezzünk az élet napos oldalát szemlélni a mindennapokban is.

Fotó: © Cseh Gábor

Rendszeres olvasóink már biztosan találkoztak az újság hasábjain Seprenyi Fannival. Fanni néhány évvel ezelőtt csodás átalakuláson ment át: 50 kilogrammot fogyott. Azóta táplálkozás-tanácsadói képesítést szerzett és szívét, lelkét beleadva segít sorstársain, hogy elérjék a kitűzött céljaikat.

 

Az, aki Fanni segítségét kéri, nem csak ahhoz kap útmutatót, hogy melyik ételeket fogyassza és melyikeket kerülje el. A fiatal nő mentorként motiválja őt a fogyásban és segít leküzdeni az esetleges elakadásokkal járó lelki problémákat. 

 

© Unger Tamás

Forrás: Unger Tamás

 

Gondolatait most egy könyvbe foglalta, ami által azok is támogatást kaphatnak tőle, akik nem ismerik őt személyesen.

 

-A könyv azért kapta a Hiszek benned! címet, mert bennem és a fogyásomban senki nem hitt egészen húsz éves koromig - idézte fel Fanni. Az egészséges ételek kóstolójával egybekötött könyvbemutatón azt is elmondta, hogy a könyv megírásával arra szeretett volna rávilágítani, hogy a mindennapokban az emberek a sikereket hajhásszák és az elért mérföldkövek alapján ítélik meg egymást. Azt pedig csak nagyon ritkán kérdezzük meg a másiktól, hogy hány olyan reggel volt, amikor a belső démonokkal kellett megküzdeni a felkeléshez vagy éppen a legnagyobb belső vívódásban sikerült felülkerekedni a rossz érzéseket. A Hiszek benned! segíti annak a megtanulását, hogy hogyan tanulhatjuk meg értékelni az élet apró örömeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában