Kerékpáros Iskola Kupa

2022.05.20. 10:41

Országos döntőn ért el első helyezést a Vas megyei csapat

A Bács-Kiskun megyében megrendezett Kerékpáros Iskola Kupa országos döntőjén a Vas megyei csapat első helyezést ért el. Pónácz Liza egyéni versenyben is az élen végzett, felkészítő tanáruk pedig különdíjat kapott.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: Police.hu

Az idén tizennyolcadik alkalommal rendezték meg az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottsága által meghirdetett Kerékpáros Iskola Kupa elnevezésű versenyt. A Bács-Kiskun megyében megtartott három napos rendezvény végén a Vas megyei csapat állhatott a dobogó tetejére. A csapat tagjai, Pónácz Liza, a Sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskola tanulója és Horváth Szabolcs, a körmendi Boldog Batthyány László Katolikus Általános Iskola diákja voltak - tájékoztat hivatalos oldalán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság. 

A lányok egyéni versenyében Pónácz Liza szintén az élen végzett. A legjobb felkészítő pedagógus díját pedig Kutasi Tibor, a körmendi Boldog Batthyány László Katolikus Általános Iskola tanára kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában