Sorsszerű találkozás és Barcelona

2022.05.18. 15:02

Régi gyökereihez nyúlt az Ocho Macho - Mutatjuk a zenekar legújabb videóklipjét!

Szerdán 17 órakor debütál egy új dal egyenesen az Ocho Machotól. A szöveges ajánlóval, már most jelentkezünk, de később is érdemes lesz visszatérni portálunkra.

vaol.hu

Fotó: Adam Tabori

Egy magyar házaspár barcelonai sikertörténete a „Futballárium Barcelona”, amiről a Fonogram-jelölt Ocho Macho új, carpe diem életérzésű dalát nevezte el és amit a csapat videóklip-forgatása fő helyszínéül választott. A nagy találkozást kalandos véletlenek szülték, miközben visszakaptuk a klasszikus Ocho-i dallamsorokat! 

 Kitörölhetetlen név lett a hazai zenei popszcénában az Ocho Macho legikonikusabb albuma, az ’El Mundo Fantastico’ berobbanásával, amely rövidesen platinaminősítést szerzett, és amin a 37 milliós YouTube-megtekintésű „Jó nekem” is szerepel. Kis kísérletezést követően, a fiúk visszatértek a lemez klasszikus, Manu Chao-i motívumaihoz és amit év elején megjelent, „Lazulj bele” című könnyed számuk is képviselt.

Az együttes új zenéjében, a „Futballárium Barcelonában” ismét a felszabadult energiák, himnikus dallamok kapták a főszerepet, illetve egy izgalmas helyszín témája:

- Van egy barcelonai vendéglő, ami az utóbbi években már egy zarándokhely lett a magyarok körében, ugyanis a legnagyobb magyar focistáknak is emléket állít kiállításaival az étterem. A „Futballárium Barcelona” egyik tulajdonosa, Büki Péter ráadásul a szomszéd utcánkból, Szombathelyről indult el a nagyvilágba szerencsét próbálni – osztotta meg a formáció frontembere, Kirchknopf Gergő, szerzeményük hátterét, akit Péter, nagy Ocho Macho-rajongóként maga keresett meg az együttműködés lehetőségével.

 A tagok nem is hezitáltak, hogy igent mondjanak a felkérésre, hiszen az Ocho Macho lételeme a spanyol virtus: „Borzasztó boldog vagyok, mert őszinte és hiteles lett, és visszakanyarodtunk önmagunkhoz” – mesélte Gergő.

 A csapat repülőre is szállt, hogy videóklipjükben megörökítse a barcelonai riviérát, a pezsgő utcákat és a csodálatos, nemzetközi hírnevű vendéglőt.

 A nyári koncertszerzonban, pedig lesz alkalmunk élőben is meghallgatni a felvételt: Budapesten június 4-én tombolhatunk rá először, az Aréna Garden hangulatos színpadán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában