A látottak lehangolók

2022.05.09. 21:44

Szombathelyi képviselő mérőszalaggal mutatja: Oladon hetven centiméternél is magasabb a fű

A város több részén magasba szökött már a fű, hiába fordít idén - a tervek szerint - 600 millió forintot a Szompark Kft. költségvetési támogatására az önkormányzat. Horváth Gábor fideszes képviselő osztott meg közösségi oldalán erről képeket.

vaol.hu

Horváth Gábor facebook bejegyzése

A vasi megyeszékhely több részét is bejárta hétfőn Horváth Gábor önkormányzati képviselő (Fidesz-KDNP), tapasztalatait pedig Facebook-posztban osztotta meg hétfő délután.

- Uránia udvar, Derkovits lakótelep, Oladi lakótelep, Stromfeld lakótelep, Minerva lakópark és Kámon városrészein készültek a "győzelem napja" alkalmából. Egyelőre a tavalyi szintet sem sikerül hozni, pedig az idei évben 390 millió forint helyett 600 millió forintot biztosítunk a Szombathelyi Parkfenntartási Kft. részére - írta posztjában Horváth Gábor.

Az önkormányzati képviselő a bejáráshoz mérőszalagot is vitt. Így azt is megmutatta, hogy a Kodály Zoltán utcában több mint 70 centiméterre növekedett a gaz.

Horváth Gábor facebook bejegyzése

Horváth Gábor posztjában rámutatott arra is: "A Prenor Kft. igazgatója egyben a Szompark Kft. igazgatója cca. bruttó 1.700.000 forintos fizetésért. Cégvezetés egy kézben: Szerintetek egy fenékkel két lovat meg lehet ülni?" - fogalmazott.

Bejegyzéséhez pár óra alatt rengeteg hozzászólás érkezett. Az egyik kommentelő például arról írt, lehet, hogy a cég is csatlakozott a vágatlan május kihíváshoz.

Míg egy másik kommentelő, aki korábban maga is részt vállalt a parkfenntartási munkákban, úgy reagált: "(...) most szégyen, ahogy kinéz a Minerva lakótelep, Búzavirág park stb. Szomorúan látom ezeket a képeket, amelyeket feltöltött. Április 1-től október 30-ig 10-12 kört nyírtunk. Ezek a városrészek sokkal többet érdemelnek!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában