Az újszülöttek neveivel

2022.05.31. 10:00

Születéspark alakul az egészségház udvarán Jánosházán - Piros szívek a 2021-ben érkezett 21 kisgyerek köszöntésére

Már a hetedik születésfát ültették el az egészségház udvarán. A magnóliára felkerült a Jánosházára és a körzetébe tartozó hat településre 2021-ben érkezett újszülöttek neve.

Polgár Patrícia

Kiss András polgármester is részt vett a faültetésben

Forrás: Szendi Péter

Balázsné Németh Margit védőnő elmondta: az első két évben diófát ültettek az előző évben született gyermekek tiszteletére, azóta pedig rendszerint tulipánfa kerül az egészségház udvarára, amelyet úgynevezett „születésparkká” szeretnének alakítani. A múlt pénteki ünnepélyes alkalmon elültetett születésfára ebben az évben 27 kisgyermek neve került fel egyesével egy piros, laminált szívre írva – a teljes névsort emléktábla örökíti meg. A nap emlékét a családok számára az eseményre invitáló meghívó őrzi, amelyet olyan mívesre alkottak meg, hogy egyúttal emléklapként is szolgál – tette hozzá a védőnő, aki azt is elmondta: a gyermekek kisebb ajándékcsomagot is kaptak gyermeknap alkalmából. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában