Programok a skanzenben

2022.05.30. 07:00

Tepsifesztivál: finom ételek és körtánc - fotók

Mindenkit nagy szeretettel invitáltak a mini Tepsi Fesztiválra szombaton a Vasi Skanzenbe. Ingyenes programok várták a szombathelyieket, ételbemutatókkal, gyerekprogramokkal és koncertekkel fogadták a látogatókat.

Hartyányi Gabriella

Gueth Lajos bőszen kevergette a kondérban az ételt

Forrás: Szendi Péter

Már a belépés előtt megadta a kellemes hangulatot, hogy messziről érezni lehetett a bográcsokban főzött ételek illatát. A körtáncot járó hölgyek mellett sokan megálltak megcsodálni lépéseiket. Kicsit arrébb Csonka Katalin – akit a katolikus Asszonyok és Lányok Szövetsége és a Víztorony egyesület kért fel a részvételre – Jókai-bablevest készített a harmincliteres bográcsban. 

 

Mellette a körmendi Gueth Lajos is bőszen kevergette a kondérban az ételt. Nem mellesleg csont- és szarufaragó népi iparművész. Senki nem maradt éhesen, hiszen főzőverseny is volt az Aranykorúak Sport Egyesületének szervezésében. A programsorban gyermekek és felnőttek egyaránt megtalálták a nekik tetsző műsorokat és ételeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában