Tisztújító polgárőrök

2022.05.27. 07:00

Tisztújító közgyűlést tartottak a répcelaki polgárőrök

Az összjövetelen kitüntetést kaptak az egyesület alapító tagjai, hárman az örökös elnökségi tag címet is kiérdemelték.

Polgár Patrícia

Alapítók: Varga J. Sándor, Papp Tibor, Nagy János és Töreki István

Forrás: VN/Winkler Krisztina

A tagság meghallgatta és elfogadta a szakmai és a pénzügyi beszámolókat. Mészáros Imre, a felügyelő bizottság elnöke az általa vezetett grémium munkájáról számolt be. Szabó József polgármester megköszönte a civil városvédők munkáját és a képviselő-testület további támogatásáról biztosította őket. 

A polgárőrökkel gyakorta együtt dolgozó rendőröket Horváth Csaba, a répcelaki rendőrőrs parancsnokhelyettese képviselte, aki méltatta az önkéntesek munkáját, és elmondta: működésük és közreműködésük óriási segítség a hivatalos szerveknek, amiért ők nagyon hálásak. A 30 éves jubileum alkalmából emlékérmeket is átadtak a négy még élő alapító tagnak. 

Ketten az egykori hat alapítóból már nem lehetnek közöttünk, helyettük özvegyeik vették át Bedi Ákostól, a Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnökétől a posztumusz érmeket. A tisztújító közgyűlésen az örökös elnökségi tag megtisztelő címet adományozták Nagy Jánosnak, Tóth Sándornénak és Bak Jenőnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában