Közösen a biztonságunkért

2022.05.17. 13:35

Versenyben a család – Közlekedésbiztonsági vetélkedő Szombathelyen

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága egy országos program keretében 2022-ben is megrendezi a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedősorozatot.

police.hu

Forrás: VN-archív

A már évek óta népszerű megmérettetés célja, hogy a közlekedők széles rétegének – gyalogosok, gépjárművezetők, utasok – figyelmét egyidejűleg ráirányítsuk a biztonságos és a balesetmentes közlekedésre, továbbá a szülői példamutató magatartásra és a családi közösség nevelő erejének fontosságára. 

A vetélkedőre azoknak a családoknak a jelentkezését várjuk, akik legalább egy, hat és tizenhét év közötti gyermeket nevelnek és legalább az egyik szülő rendelkezik „B” kategóriás vezetői engedéllyel. A versenyző családok tesztlap kitöltésében, kerékpáros ügyességi pálya teljesítésében, valamint különböző játékos feladatok teljesítésében mérhetik össze tudásukat.

A versenyre jelentkezni lehet előzetesen a www.kozlekedikacsalad.hu internetes honlapon, valamint a vetélkedő napján, személyesen a helyszínen.

A verseny időpontja: 2022. május 28., szombat, 9.00 óra.

A verseny helye: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Söptei úti objektum (Szombathely, Söptei út 85.).

A megyei döntőn legjobb helyezést elérő család képviselheti Vas megyét az országos döntőn. 

Érdemes a legjobban teljesíteni, hiszen az országos vetélkedő fődíja egy Skoda Fabia típusú személygépkocsi lesz, valamint további értékes nyeremények is várnak még a versenyzőkre!

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága szeretettel várja a versenykiírásban szereplő feltételeknek megfelelő, magukat megmérettetni vágyó családok jelentkezést!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában