Kerekasztal-beszélgetés

2022.06.17. 08:00

A járvány hatásait kutatták a cégekre, szervezetekre nézve Szombathelyen

Új kihívások, új készségek, új stratégiák – úton egy új normalitás felé címmel tartott kerekasztal-beszélgetést és díjátadót a Savaria Gazdálkodástudományi Tanszék az ELTE SEK C épületének konferenciatermében. A projekt célja az volt, hogy megvizsgálja, a vállalkozásoknak és cégeknek milyen változtatásokat kellett eszközölniük a koronavírus-járvány okozta válság kapcsán.

Polgár Patrícia

Klára Ágnes, Horváth Zoltán, Székely Klára, Lenkai Nóra, Balogh Károly a kerekasztal-beszélgetésen

Forrás: Unger Tamás

A program kezdetén dr. Kovács László egyetemi docens, a projekt vezetője ismertette a tanárok, kutatók és diákok bevonásával készült kutatás eredményeit, amiket szintén a projekt részeként két kiadványban publikált is. Kiderült: az elmúlt évek nagy nyomást helyeztek a vezetők vállára, pozitívumként említhető ellenben, hogy elősegítették a digitalizációt.

 Ismertetőjét követően kerekasztal-beszélgetés keretében Balogh Károly, a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára, Horváth Zoltán, az Agora Kulturális Központ ügyvezetője, Klára Ágnes, a JUFA Hotel Celldömölk igazgatója és Lenkai Nóra, az ELTE SEK rektori biztosa tárgyalta meg, hogy miképpen érintette a járvány az általuk vezetett szervezetek működését. Végezetül a projektben részt vevő diákok munkáját ELTE SEK ajándékcsomaggal és könyvutalvánnyal díjazta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában