Ezt jó, ha tudod!

2022.06.22. 10:12

Burkolatjavítási munkák miatt teljes útzár lesz Csákánydoroszló és Gasztony között

vaol.hu

Illusztráció!

Forrás: VN-archív

Burkolatjavítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a Gasztony bekötőúton, Csákánydoroszló és Gasztony között. A munkálatok 2022. június 27. és július 6. között, hétfőtől szerdáig, reggel fél 7 és 16 óra között zajlanak, melynek idejére ideiglenesen teljes útzárat vezetnek be a szakemberek. Ezalatt Gasztony községet Csákánydoroszlón át a 8-as főúton kijelölt terelőúton lehet megközelíteni - tájékoztat a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A lezárt útszakasz két végén jelzőőrök irányítják majd a forgalmat. Mivel nem a teljes szakaszon zajlik majd munkavégzés, de biztonsági okokból szükséges a teljes szakasz lezárása, ezért a közlekedők úticéljuktól függően a jelzőőrök helyszíni tájékoztatása alapján a lezárt útszakaszra, a munkaterület határáig indokolt esetben behajthatnak. 

A javítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában