Vádemelés

2022.06.04. 18:00

Elfajult a szóváltás, többször is megvágta késsel testvérét egy Vas megyei férfi

Vádat emeltek a vasi férfi ellen aki egy italozás során szóváltásba keveredett testvérével, majd lökdösődést követően magához vett egy kést amivel többször megvágta testvére felkarját. A sértett a nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

Vas Megyei Főügyészség

Illusztráció!

Forrás: VN-archív

A Vas Megyei Főügyészség közleményben tájékoztatta lapunkat arról, hogy a Sárvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2021 októberében együtt italozott az általuk közösen használt lakásban a testvérével, köztük szóváltás alakult ki, lökdösődni kezdtek, majd a vádlott a magához vett késsel többször megvágta a testvére felkarját. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. A Sárvári Járási Ügyészség a bűncselekményt a felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt elkövető vádlottal szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta, a vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában