Gyász

2022.06.16. 11:20

Elhunyt Csák Tamás a körmendi kosárlabdaklub munkatársa

vaol.hu

Forrás: Facebook/Egis Körmend Hivatalos

Isten veled Barátunk!
Megrendülve tudatjuk, hogy életének 52. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt csapatunk munkatársa, rajongója, a körmendi kosárlabda örökös barátja, Csák Tamás. Nehéz most még szavakat találnunk, hiszen annyira friss, annyira felfoghatatlan mindaz, ami történt.
Tamás már a 90-es évek elején ott volt a csapat mellett, intézte a klub ügyeit, a játékosok ügyes-bajos dolgait. Amerre a csapattal járt barátokat szerzett szerte az országban. Mindenkinek segített, amiben tudott, mindenkihez volt egy jó szava. Szerető férj, családapa, barát volt. Önkormányzati képviselőként több cikluson keresztül dolgozott nem csak a kosárlabda csapatért, hanem Körmend városért, szeretett otthonáért, a körmendi emberekért. Halála pótolhatatlan veszteség mind az Egis Körmend csapatának, mind Körmend városának.

Forrás: Facebook/Egis Körmend Hivatalos


Kedves Tomi! Most búcsúzunk, de nem végleg, mert hisszük, hogy egyszer még újra találkozunk! Addig is adj nekünk erőt onnan fentről is! Nyugodj békében Barátunk!
A körmendi szurkolói csoportok és a klub ma este 18:00 órától megemlékezést tartanak a csarnok bejáratánál, ahol méltó módon emlékezhetünk meg Csák Tamásról egy szál virággal, vagy gyertyával! Várunk mindenkit, aki ismerte, szerette, tisztelte!
Egis Körmend

- áll a körmendi csapat közösségi oldalán megosztott közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában