Jutalom

2022.06.21. 15:00

Eredményes tanulókat, jó sportolókat ismertek el Celldömölkön

Nagyszabású díjátadó gálán köszöntötték a jó tanuló-jó sportoló diákokat és felkészítő tanáraikat szombaton a művelődési központban.

Cseh-Egyed Bernadett

Bognár Fiorella, Gaál Júlia, Gaál Eszter, Csanádi Anna

 Régi hagyomány már, hogy a város jutalmazza a tanulmányi versenyeken, a sport és a művészetek területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákokat. A koronavírus-járvány miatt kétévnyi kihagyás után rendezték meg ismét a gálát, amelyet a Cello Molto koncertje nyitott. Ez egyben a Kemenesalja 30 tételben című programsorozat egyik állomása is volt. A díjazottakat az iskolák felterjesztése és az elmúlt tanév eredményei alapján választották ki. A Celldömölki Városi Általános Iskolából, illetve Alsósági Tagiskolájából, a Szent Benedek Katolikus Általános Iskolából, a Celldömölki Berzsenyi Dániel Gimnáziumból és a Vas Megyei Szakképzési Centrum Eötvös Loránd Szakképző Iskolából összesen kétszáz tanulót és mintegy félszáz pedagógust köszöntöttek. 

Az elismeréseket Fehér László polgármester, dr. Kovács Zoltán és Söptei Józsefné alpolgármesterek, illetve dr. Farkas Gábor jegyző adták át. Az oklevelek mellé érem, illetve üvegdísz, valamint fürdőbelépő járt. A polgármester szerint a jó iskola kérdése nem az, hogy lássuk, mit nem tudsz, hanem az, hogy mit tudsz. Az itt ös - szegyűlt diákok szenvedélyesen érdeklődnek egy-egy tudományterület, sportág iránt. A pedagógusok pedig segítenek, hogy minél jobb eredményeket érjenek el abban, amit szeretnek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában