Vádemelés

2022.06.22. 08:17

Éveken keresztül készített meztelen fotótokat a vendégekről egy vasi fürdő öltözőjében egy férfi

Éveken át készített meztelen fotókat egy vasi férfi az egyik megyei fürdő öltözőjében. Összesen 155 sértettről készült ruhátlan felvétel, amelyeket aztán az otthoni számítógépén tárolt. Megtörtént a vádemelés.

Vas Megyei Főügyészség

Illusztráció

Forrás: Pixabay

A Vas Megyei Főügyészség közleményben tájékoztatta lapunkat arról, hogy a Sárvári Járási Ügyészség különleges személyes adattal visszaélés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint négy éven keresztül egy Vas megyei fürdő öltözőjében mobiltelefonjával 155 ruhátlan sértettről – tudtuk és beleegyezésük nélkül – készített fényképfelvételeket, illetve videófelvételeket és azokat otthonában, az asztali számítógépén tárolta. A vádlott cselekményével jelentős érdeksérelmet okozott a sértetteknek. A Sárvári Járási Ügyészség felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását és pártfogó felügyelet elrendelését indítványozta a vádlottal szemben, akinek büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában