Szavazás

2022.06.27. 16:00

Finoman szólva sem elégedettek olvasóink a szombathelyi Csónakázótónál történt járdafelújítással

Lezártuk a szavazást, mutatjuk, hogy vélekednek olvasóink.

vaol.hu

Ahogy arról pénteken beszámoltunk, a város hivatalos közösségi oldalán jelent meg a hír, hogy a Csónakázótó melletti járda mintegy fél kilométeres szakaszának teljes körű felújítását fejezte be a SZOVA Nonprofit Zrt. A hírt persze a polgármester által támogatott baloldali portál is ujjongva közölte. Sokan azonban hozzászólásban jelezték, hogy nem voltak teljesen elragadtatva a munka minőségétől. Nem szerettünk volna állást foglalni ebben a kérdésben, ezért a minőség megítélését olvasóinkra bíztuk.

 Szavazás formájában megkérdeztük, hogy elégedettek-e a járda felújításával? Négy válaszlehetőséget adtunk meg, ezek közül lehetett választani. Megszületett az eredmény. A válaszadók mindössze 18%-a gondolja úgy, hogy igen, jó munkát végeztek. Ezzel ellentétben a túlnyomó többség, 51% nem elégedett a felújítás végeredményével. 22% a járda szegélyét, illetve annak teljes hiányát nehezményezte. 9% pedig a „jó ez vidékre, nem értem mi a gond” ironikus válaszlehetőség megjelölésével vette tudomásul a kialakult helyzetet. A szavazás eredményét tekintve kijelenthető, hogy olvasóink enyhén szólva sem elégedettek a járda felújításával. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában