Célt érnek a romantikus gesztusok?

2022.06.24. 08:54

Folytatódik a szerelmi történet: újabb molinókat feszítettek ki Sé határában - fotók

Egyértelmű, hogy ugyanarról a kapcsolatról beszélhetünk, mint legutóbb, de a feliratokból már az is kiderül: bocsánatkérésről van szó.

vaol.hu

Forrás: Olvasó

Olvasónktól kaptuk a fotót pontosan egy hete, hogy a Sé határában található Szinese major közelében lévő hídra egy szerelmes molinót feszítettek ki, amire a "Betti, te vagy az életem" feliratot festették. Ekkor még csak találgatni lehetett, hogy pontosan mi lehetett a szándéka: romantikus meglepetés, esetleg egy szerelmi vallomás volt, vagy éppen bocsánatkérés. 

Ezúttal is olvasónk küldött fotókat, hogy újabb molinók vannak kifeszítve a régi bucsui út mentén, szintén a felüljáró közelében. Az egyértelmű: ugyanarról a kapcsolatról beszélhetünk, mint legutóbb, de a feliratokból már az is kiderül, hogy bizony bocsánatkérésről van szó. Az egyik kifeszített molinón a "Betti bocsáss meg, kérlek!" míg a másikon "Nagyon hiányzol, szeretlek" felirat olvasható. Valószínűleg a lány valahol a környéken élhet, és sokat közlekedik ezen az úton, amivel a férfi pontosan tisztában van.  Nem tudjuk, hogy mit követhetett el a történet főhőse, de bízunk benne, hogy célt érnek Bettinél az erőfeszítései és végül megbocsájt neki. 

Forrás: Olvasó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában