Ezt nem ússzuk meg szárazon!

2022.06.02. 11:25

Gumicsónakkal a Gyöngyös áruház átjárójában? - fotók

VN

Forrás: Olvasó

Frissítés:

Közben a városháza kommunikációs vezetője, Kéner Balázs is megküldte válaszát, amelyet változtatás nélkül közlünk: 

- A megkeresésedben szereplő terület, a volt Gyöngyös Áruház nem önkormányzati tulajdon, a Fő tér 21-22. sz. alatti átjáró vízelvezetésének megoldása az ingatlan tulajdonosának feladata, így az általad "turisztikai attrakciónak" gúnyolt problémával kapcsolatban az ingatlan tulajdonosával lenne érdemes felvenned a kapcsolatot.

Bár a problémát az önkormányzat is jelezhette volna a tulajdonos felé, mivel a válasz kapcsán megszólítva érezzük magunkat, mindent meg fogunk tenni, hogy jelezzük az illetékes felé olvasónk észrevételét. 

Korábban írtuk:

Reggel kaptuk a fotót, amin látszik: a szombathelyi Gyöngyös áruház átjárójában magasan áll a víz. Az, aki a Fő tér és az Uránia udvar között közlekedik, jobb ha előtte gumicsizmát húz, vagy előveszi a felfújható gumicsónakját, hogy szárazon megússza az átkelést - vonta le a tanulságot olvasónk. 

Visszatérő probléma ez  - ezt is jelezte. Az ügyben kérdésekkel fordultunk a szombathelyi polgármester hivatal illetékeséhez: tudnak-e arról, hogy új turisztikai attrakció született a belvárosi átjáróban, illetve milyen intézkedéseket terveznek annak érdekében, hogy a csapadékvíz-elvezetése megoldódjon ezen a frekventált, sokak által használt területen? Ha választ kapunk, közöljük. 

Forrás: Olvasó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában