Kék hírek

2022.06.07. 08:42

Ittas sofőrt és körözött személyt is elfogtak a rendőrök Vas megyében

Három közlekedési balesetről érkezett bejelentés a főkapitányságra az elmúlt 24 órában.

police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrök egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek Körmenden, az éjszakai órákban. A 42 éves sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. Vele szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Körmendi Rendőrkapitányságon - olvasható a police.hu-n.

A járőrök az éjszakai órákban, a megyeszékhelyen igazoltattak egy 32 éves nőt. Az intézkedés során megállapították, hogy a személlyel szemben a Szolnoki Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki pénzbírság be nem fizetése miatt. Az egyenruhások a szolnoki nőt a Főkapitányság fogdájába szállították.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a 2022. június 6-án 5 óra és 2022. június 7-én 5 óra közötti időben egy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink kettő, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában