Rendőrségi hírek

2022.06.29. 08:08

Jogosítvány nélkül vezettek Lukácsházán és Celldömölkön - Eljárás indult ellenük

police.hu

Az elmúlt 24 órában a Vas megyei rendőrök két olyan járművezetővel szemben is intézkedtek Szombathelyen és Lukácsháza térségében, akik úgy ültek a volán mögé, hogy nem rendelkeztek vezetői engedéllyel. A két férfit a rendőrök előállították és szabálysértési őrizetbe vették. Velük szemben engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított az illetékes rendőrkapitányság.

A celldömölki rendőrök a délutáni órákban egy helyi gépkocsivezetőt igazoltattak Celldömölkön, a Petőfi Sándor utcában. Az intézkedés során megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel a Pápai Járásbíróság a közúti járművezetéstől már korábban eltiltotta. A férfit az egyenruhások előállították a Celldömölki Rendőrkapitányságra. A 22 éves sofőrt gyanúsítottként kihallgatták és vele szemben – őrizetbe vétele mellett – járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indítottak.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a 2022. június 28-án 5 óra és 2022. június 29-én 5 óra közötti időben egy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink öt, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek - olvasható a police.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában