Múltidéző hangulat

2022.06.29. 08:20

Jubileumi teátrumvonatot indít a GYSEV július 23-án – Szombathelyre érkeznek a járatok

Egyedülálló ünnepséggel készül a GYSEV Zrt. alapítása 150. évfordulója alkalmából 2022. július 23-án. A rendezvény során teátrumvonatok indulnak Sopronból és Győrből, melyek Szombathely állomásra érkeznek, ahol csarnok-előadással és színes programokkal várják a résztvevőket.

vaol.hu

A teátrumvonatokon a Győri Nemzeti Színház és a Soproni Petőfi színház színészei gondoskodnak a múltidéző hangulatról. Tánccal, zenével, korabeli sajtóhírekkel szórakoztatják az utazóközönséget. Útközben lehetőség lesz megkóstolni Ferenc József és Sisi kedvenc csemegéit.

Szombathelyre érve a résztvevők egy egyedülálló kosztümös „sín-darabot” tekinthetnek meg a vasútállomás csarnokában, a győri-, a soproni- és a szombathelyi színház művészeinek közreműködésével. A humoros fantáziajátékot kimondottan erre az alkalomra írta a győri színház kiváló mestere. 

A színdarab mellet egy nem mindennapi peron-büfében frissítők és finom falatok várják a nagyközönséget. A program keretében lehetőség van egy városnéző sétához csatlakozni, mely során körbejárhatják Szombathely belvárosának történelmi látnivalóit az érdeklődők. Mindezeken felül alkalom nyílik betekintésre a vasúti kulisszái mögé és részt vehetnek a vasútmodellezők vadonatúj terepasztalának premierjén.

A rendezvény belépődíja 5.900 Ft, mely tartalmazza a menettérti utazást, a programokon való részvételt, és a felkínált ételeket.

A belépőjegyek megvásárlására 2022. július 15-ig van lehetőség a GYSEV jegypénztáraiban és a GYSEV Webáruházán keresztül. 

Bővebb információkat a GYSEV Zrt. weboldalán, a GYSEV150 menüpontban találnak:

GYSEV150 | Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában