Vádemelés

2022.06.15. 12:00

Késsel támadt autóban ülő haragosára egy férfi Sárváron - Miután kiszúrta a jármű kerekeit a motorháztetőt is több helyen kilyuggatta

Garázdaság miatt emeltek vádat a férfi ellen, aki autóban ülő haragosára támadt Sárváron. Mivel megütni nem tudta, konyhakést ragadott és összeszurkálta az autót. Később a helyszínre visszatérve folytatta a tombolást és egy lakóház ablakát is betörte.

Vas Megyei Főügyészség

Illusztráció!

A Vas Megyei Főügyészség közleményben tájékoztatta lapunkat, hogy a Sárvári Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2020 júniusában, Sárváron rátámadt egy parkoló autóban ülő haragosára. Mivel nem sikerült a férfit megütnie, magához vett két konyhakést és azzal a gépkocsi valamennyi gumiabroncsát kiszúrta, illetve a motorháztetőt is négy helyen kilyukasztotta. Eközben az autó tulajdonosát is megütötte, majd távozott. Két óra elteltével visszatért a helyszínre, ahol egy lakóház ablakát törte be. A vádlott cselekményével összesen 174 ezer forint kárt okozott. Büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában