Időjárás

2022.06.10. 09:21

Kidőlt fák Szombathelyen - Károkat okoz a viharos szél Vas megyében - fotók

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Frissítve:

9.30 - Tömörd

A Csepregi Önkéntes Tűzoltó Egyesület hivatalos közösségi oldalán arról számolt be, hogy Tömördön egy 7 méteres akácfa borult az útra. Az egység a helyszínre vonult és feldarabolták a fát, az utat pedig megtisztították. 

9.00 - Szombathely

A csütörtökön viharossá erősödött szél pénteken is károkat okozott Vas megyében. Szombathelyen a Németújvár utcában letört ágak okoztak balesetveszélyt, a Dolgozók útján pedig egy buszmegálló mellett az útra dőlt egy nagy fa. Mindkét helyen a tűzoltók szüntették meg a veszélyes helyzetet.

Forrás: Horváth Balázs

Szintén Szombathelyen, a Kisfaludy utca egyik társasházának udvarán tört ketté az erős szél egy nagy fát, ami a ház falának és az ablakoknak dőlt egy kapubejáró felett. Ide is a tűzoltókat riasztották, akik elkerítették a területet a szakemberek megérkezéséig, mivel a fát csak bonyolult alpintechnikával lehet eltávolítani.

Az előrejelzések szerint pénteken egészen estig marad az erős, viharos szél, így mindenki legyen óvatos nagyobb fák közelében. Az autókkal is érdemes biztonságos helyre parkolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában